+45 46 42 35 50
Info@granlydiesel.com

Granly Diesel har mange års erfaring indenfor servicering af fragtskibe, offshore installationer og fiskeskibe.

Virksomheden arbejder i faciliteter beliggende på Esbjerg havn.

24 timers nødtelefon på tlf.: +45 20 70 44 45

Vedligehold og motoroverhaling inkluderer:

  • Maskinbearbejdning
  • Slibning
  • Honing
  • Ombytning
  • Smøring
  • Trykprøvning
engine-overhaul

Motoroverhaling inkluderer afmontering af motorblok, renovering af cylinder hoveder, cylinderliners, stempler, plejlstænger, hovedlejre og ventiler.

Rengøring af ind – og udtag, udskiftning af komponenter, smøring og genmontering af motor.

Vedligehold af skrueaksler, inkluderende propeller og bovpropeller er også et område hvor Granly Diesel har stor erfaring.

Granly Diesel har renoveret skrueaksler med diametre op til Ø 250 mm og længder op til 6000 mm. Efter aftale kan Granly Diesel skille motoren på kundens lokation og transporterer delene til Granly Diesels egne faciliteter og renovere delene som aftalt, samle dem igen og transportere dem tilbage til skibet hvor de vil blive geninstalleret.

Granly Diesel kan også rengøre og teste dyserne når motorerne er inde til service. Vores maskiner er specielt designet til at kunne teste dysernes evne, da dysernes evne er essentiel for motorens ydeevne.

Hvis problemer forekommer under renoveringen vil Granly Diesel kontakte ejeren/kaptajnen for, at afklare hvordan renoveringen af motoren skal fortsætte.

Denne procedure er til for at sikre, at der ikke forekommer nogen misforståelser mellem ejeren/kaptajnen og Granly Diesel. Ydermere i forhold til ændringerne af omfanget af renovationen, som ikke er specificeret i den originale kontrakt.

Kontakt os

man

Richard Jensen

Chef supervisor

+45 20 70 44 45

rij@granlydiesel.com